Mon8.20 Tue8.21 Wed8.22 Thu8.23 Fri8.24 Sat8.25 Sun8.26
Crew (45min) Lala 11:15 AM Row
Resistance (45min) Crystalle 12:15 PM Ride
Finesse (Resistance Row) Lala 12:30 PM Row
Finesse (Advanced) Lester L 5:30 PM Row
Exchange (60min) Ed 6:00 PM Ride
Crew (45min) Lester L 6:45 PM Row
Underground (45min) Caisa 7:30 PM Ride
Circuit: Total Body Sculpting Lester L 8:00 PM Row
 
Exchange (60min) Ed 7:30 AM Ride
Finesse (45min) Berns 9:30 AM Row
Underground (45min) Caisa 10:30 AM Ride
Circuit (45min) Berns 10:45 AM Row
Crew (45min) Berns 12:00 PM Row
OPM Ride!!! (Resistance | 45) Gianna 12:00 PM Ride
Finesse (45min) Lester L 1:15 PM Row
Underground (45min) Mayumi 3:00 PM Ride
Crew (45min) Lester L 3:15 PM Row
Resistance (60min) Topper 4:15 PM Ride
 
Exchange (60min) Jana 7:00 AM Ride
Crew (45min) Lala 11:15 AM Row
Underground (45min) Caisa 12:15 PM Ride
Finesse (Advanced) (45 mins) Lester L 5:30 PM Row
Underground (45min) SClark 6:00 PM Ride
Crew (45min) Lester L 6:45 PM Row
Exchange (60min) Ed 7:15 PM Ride
Circuit: Lower Body Blaster Lester L 8:00 PM Row
 
Exchange (60min) Raymond 7:00 AM Ride
Resistance (45min) Carla 10:30 AM Ride
Finesse (45min) Les G 11:15 AM Row
Underground (45min) Mayumi 12:15 PM Ride
Crew (45min) Les G 12:30 PM Row
Finesse (45min) B 5:30 PM Row
Underground (45min) Dana 6:00 PM Ride
Crew (45min) B 6:45 PM Row
Resistance (60min) Topper 7:15 PM Ride
Circut Rings! Dana 8:00 PM Row
 
Finesse (45min) B 11:15 AM Row
Crew (45min) B 12:30 PM Row
Finesse (Advanced) (45 mins) Lester L 5:30 PM Row
Underground (45min) Bernice 6:00 PM Ride
Crew (45min) Lester L 6:45 PM Row
Circuit (45min) Clark 8:00 PM Row
 
Finesse (45min) Les G 9:30 AM Row
Underground (45min) Caisa 10:30 AM Ride
Crew (45min) Les G 10:45 AM Row
Resistance Plus (60min) Gianna 12:00 PM Ride
Crew (45min) Dana 1:00 PM Row
Circuit (45min) Dana 2:15 PM Row
Resistance Plus (60min) Ed 3:00 PM Ride
Finesse (Advanced) Lester L 3:30 PM Row
Circuit: Total Body Sculpting Lester L 4:45 PM Row
 
Exchange (60min) Raymond 9:15 AM Ride
Crew (45min) Dana 9:30 AM Row
Finesse (45min) Dana 10:45 AM Row
Underground (45min) Rocio 10:45 AM Ride
Finesse (45min) B 1:00 PM Row
Crew (45min) B 2:15 PM Row
Underground (45min) Monica 3:00 PM Ride
Crew (45min) Berns 3:30 PM Row
Underground (45min) Mayumi 4:15 PM Ride
Circuit (45min) Berns 4:45 PM Row