Mon8.13 Tue8.14 Wed8.15 Thu8.16 Fri8.17 Sat8.18 Sun8.19
Crew (45min) Lala 11:15 AM Row
Resistance (45min) Crystalle 12:15 PM Ride
Finesse (Resistance Row) Lala 12:30 PM Row
Finesse (45min) B 5:30 PM Row
Exchange (60min) Claudia 6:00 PM Ride
Crew (45min) B 6:45 PM Row
Resistance (60min) Topper 7:30 PM Ride
Circuit (45min) B 8:00 PM Row
 
Exchange (60min) Claudia 7:00 AM Ride
Crew (45min) Berns 9:30 AM Row
Resistance (45min) Mayumi 10:30 AM Ride
Finesse (45min) Berns 11:15 AM Row
Rick Astley vs Spandau Ballet!!(Exchange | 60) Ting 12:15 PM Ride
Circuit (45min) Berns 12:30 PM Row
Crew (45min) Crystalle 5:30 PM Row
David Guetta x DJ Snake Ride!! (Underground | 45) Carla 6:00 PM Ride
Finesse (45min) Crystalle 6:45 PM Row
Resistance (60min) Topper 7:15 PM Ride
Circuit (45min) Crystalle 8:00 PM Row
 
Exchange (60min) Jana 7:00 AM Ride
Crew (45min) Lala 11:15 AM Row
Underground (45min) Caisa 12:15 PM Ride
Finesse (Resistance Row) Lala 12:30 PM Row
Finesse (Advanced) Lester L 5:30 PM Row
Underground (45min) Monica 6:00 PM Ride
Crew (45min) Lester L 6:45 PM Row
Exchange (60min) Raymond 7:15 PM Ride
Circuit: Lower Body Blaster Lester L 8:00 PM Row
 
Exchange (60min) Claudia 7:00 AM Ride
Resistance (45min) Carla 10:30 AM Ride
Finesse (45min) Lester L 11:15 AM Row
Underground (45min) Mayumi 12:15 PM Ride
Crew (45min) Lester L 12:30 PM Row
Finesse (45min) B 5:30 PM Row
Resistance (45min) Clark 6:00 PM Ride
Crew (45min) B 6:45 PM Row
Underground (45min) Rocio 7:15 PM Ride
Circuit: Rings!!! (60mins) B 8:00 PM Row
 
Finesse (45min) Les G 11:15 AM Row
Avicii Tribute Ride!! (Underground | 45) Gianna 12:15 PM Ride
Crew (45min) Les G 12:30 PM Row
Finesse (Advanced) Lester L 5:30 PM Row
Underground (45min) Bernice 6:00 PM Ride
Crew (45min) Lester L 6:45 PM Row
MJ x Janet Jackson Ride!! (Underground | 45) Roz 7:15 PM Ride
Circuit: Solid Core Strength Lester L 8:00 PM Row
 
Exchange (90min) Mark H 7:30 AM Ride
Circuit (45min) W Les G 9:30 AM Row
All About RnB!! (Resistance | 45) W Gianna 10:30 AM Ride
Crew (45min) W Les G 10:45 AM Row
Underground (45min) Caisa 12:00 PM Ride
Finesse (Advanced) Lester L 1:00 PM Row
Crew (45min) Lester L 2:15 PM Row
Underground (45min) Bernice 3:00 PM Ride
Circuit: Cardio MAX Lester L 3:30 PM Row
Resistance (45min) Clark 4:15 PM Ride
 
Exchange (60min) Raymond 9:15 AM Ride
Finesse (Advanced) Lester L 9:30 AM Row
Underground (45min) Mayumi 10:45 AM Ride
Circuit: Total Body Sculpting Lester L 10:45 AM Row
Crew (45min) Lester L 1:00 PM Row
Finesse (45min) W Berns 2:15 PM Row
Crew (45min) Berns 3:30 PM Row
Underground (45min) Rocio 4:15 PM Ride
Circuit (45min) Berns 4:45 PM Row