Mon7.15 Tue7.16 Wed7.17 Thu7.18 Fri7.19 Sat7.20 Sun7.21
Finesse (45min) BGC Asha 11:15 AM Row
Exchange (60min) BGC Ting 12:15 PM Ride
Resistance (45min) Rockwell Crystalle 12:15 PM Ride
Finesse Advanced (45min) Rockwell Tinoy 12:15 PM Row
Circuit (45min) BGC Asha 12:30 PM Row
Crew (45min) BGC Cherry 6:00 PM Row
Underground (45min) BGC Monica 6:15 PM Ride
Underground (45min) Rockwell Caisa 6:15 PM Ride
Circuit (45min) Rockwell Lester L 6:40 PM Row
Circuit: RINGS BGC Cherry 7:15 PM Row
Resistance Plus (60min) BGC Clark 7:30 PM Ride
Resistance (60min) Rockwell Mayumi 7:30 PM Ride
Realign: Refine (60min) Rockwell Lester L 7:45 PM Realign
Finesse Advanced (45min) BGC Cherry 8:30 PM Row
 
Exchange (60min) Rockwell Ting 7:00 AM Ride
Resistance (60min) BGC Clark 9:30 AM Ride
Finesse (45min) Rockwell Tinoy 10:00 AM Row
Finesse (45min) BGC B 11:15 AM Row
Underground (45min) BGC Caisa 12:15 PM Ride
Exchange (60min) Rockwell Ting 12:15 PM Ride
Finesse Advanced (45min) Rockwell Tinoy 12:15 PM Row
Circuit (45min) BGC B 12:30 PM Row
Finesse (45min) BGC Emil 6:00 PM Row
Exchange (60min) BGC Raymond 6:00 PM Ride
Underground (45min) Rockwell Bernice 6:15 PM Ride
Finesse (45min) Rockwell Crystalle 6:40 PM Row
Realign: Move (60min) BGC Emil 7:15 PM Realign
Exchange (60min) BGC Raymond 7:30 PM Ride
Resistance Plus (60min) Rockwell Ed 7:30 PM Ride
Circuit (45min) Rockwell Crystalle 7:45 PM Row
Circuit (45min) BGC Emil 8:30 PM Row
 
Exchange (60min) BGC Ting 7:00 AM Ride
Finesse: Core (45 mins) BGC Yael 7:30 AM Row
RESTORE: Vinyasa Yoga by Bliss Rockwell Miscellaneous 7:30 AM 60 mins
Resistance Plus (60min) BGC Ting 9:30 AM Ride
Realign: Refine (60min) BGC Asha 9:45 AM Realign
RESTORE: Vinyasa Yoga by Bliss Rockwell Miscellaneous 10:00 AM 60 mins
Finesse (45min) BGC Asha 11:15 AM Row
Underground (45min) BGC Bernice 12:15 PM Ride
Finesse Advanced (45min) Rockwell Niña 12:15 PM Row
Resistance (45min) Rockwell Dani 12:15 PM Ride
Circuit (45min) BGC Asha 12:30 PM Row
Finesse (45min) W BGC Clark 6:00 PM Row
Underground (45min) BGC Caisa 6:15 PM Ride
Underground (45min) Rockwell Monica 6:15 PM Ride
Finesse (45min) Rockwell Cherry 6:40 PM Row
Realign: Move (60min) W BGC Clark 7:15 PM Realign
Resistance (60min) W BGC Topper 7:30 PM Ride
Exchange (60min) Rockwell Raymond 7:30 PM Ride
Crew (45min) Rockwell Cherry 7:45 PM Row
Circuit (45min) BGC Clark 8:30 PM Row
Underground (45min) BGC Luigi 8:50 PM Ride
 
Exchange (60min) Rockwell Raymond 7:00 AM Ride
Resistance Plus (60min) BGC Clark 8:30 AM Ride
Finesse (45min) BGC Clark 10:00 AM Row
RINGS (Circuit | 45mins) Rockwell B 10:00 AM Row
Exchange (60min) BGC Ting 12:15 PM Ride
Underground (45min) Rockwell Caisa 12:15 PM Ride
Finesse Advanced (45min) Rockwell Tinoy 12:15 PM Row
Finesse Advanced (45min) BGC Berns 12:30 PM Row
Finesse: Abs and Arms (45 mins) W BGC Yael 6:00 PM Row
Underground (45min) BGC Bernice 6:15 PM Ride
Underground (45min) Rockwell Tanya 6:15 PM Ride
Finesse (45min) W Rockwell Emil 6:40 PM Row
Realign: Refine (60min) W BGC Yael 7:15 PM Realign
Resistance (60min) BGC Topper 7:30 PM Ride
Resistance (60min) Rockwell Luigi 7:30 PM Ride
Circuit (45min) W Rockwell Emil 7:45 PM Row
Circuit: 90s Rock!!! (45 mins) W BGC Yael 8:30 PM Row
 
Exchange (60min) BGC Jana 7:00 AM Ride
Finesse: Abs and Arms W BGC Yael 7:30 AM Row
RESTORE: Vinyasa Yoga by Bliss Rockwell Miscellaneous 7:30 AM 60 mins
Resistance (60min) BGC Ting 9:30 AM Ride
Finesse (45min) Rockwell Niña 10:00 AM Row
Finesse (45min) BGC Asha 11:15 AM Row
Underground (45min) BGC Monica 12:15 PM Ride
HIIT (Circuit | 45 mins) Rockwell Niña 12:15 PM Row
Adam Levine x Ed Sheeran (Resistance | 45 mins) Rockwell Crystalle 12:15 PM Ride
Finesse Advanced (45min) BGC Asha 12:30 PM Row
Finesse (45min) W BGC B 6:00 PM Row
Underground (45min) BGC Reg 6:15 PM Ride
Finesse Advanced (45min) Rockwell Topper 6:15 PM Row
Underground (60min) Rockwell Clark 6:15 PM Ride
Crew (45min) W BGC B 7:15 PM Row
Resistance (60min) BGC Dani 7:30 PM Ride
REMIX: Row x Restore (75min) Rockwell Topper 7:30 PM Row x Restore
 
Exchange (120min) W Rockwell Ting 8:00 AM Ride
Finesse (45min) BGC B 8:45 AM Row
Finesse (45min) W Rockwell Tinoy 9:30 AM Row
Finesse Advanced (45min) W BGC B 10:00 AM Row
Resistance Plus (60min) BGC Crystalle 10:30 AM Ride
Crew (45min) Rockwell Tinoy 10:45 AM Row
Finesse (45min) BGC Topper 11:15 AM Row
Underground (45min) Rockwell Dani 11:45 AM Ride
Realign: Move (60min) Rockwell Tinoy 12:00 PM Realign
Circuit (45min) BGC Crystalle 12:30 PM Row
Crew (45min) BGC Cherry 2:15 PM Row
Finesse Advanced (45min) Rockwell Topper 2:15 PM Row
Underground (45min) BGC Bernice 2:30 PM Ride
Ciara x Rihanna (Underground | 45 mins) Rockwell Caisa 3:00 PM Ride
Finesse Advanced (45min) BGC Cherry 3:30 PM Row
REMIX: Row x Rings (90min) Rockwell B 3:30 PM Row x Realign
Resistance (60min) Rockwell Topper 4:15 PM Ride
Resistance (60min) BGC Luigi 4:30 PM Ride
 
Exchange (90min) BGC Raymond 8:30 AM Ride
Finesse (45min) BGC Crystalle 8:45 AM Row
Exchange (60min) Rockwell Jana 9:15 AM Ride
Finesse (45min) Rockwell Cherry 9:30 AM Row
Circuit (45min) BGC Crystalle 10:00 AM Row
Underground (60min) BGC Tanya 10:45 AM Ride
Underground (45min) Rockwell Reg 10:45 AM Ride
Circuit (45min) Rockwell Cherry 10:45 AM Row
Finesse (45min) BGC Emil 11:15 AM Row
REMIX: Row x Restore (75min) Rockwell Berns 12:00 PM Row x Restore
Circuit (45min) BGC Emil 12:30 PM Row
Finesse (45min) BGC Clark 2:15 PM Row
Finesse (45min) Rockwell Berns 2:15 PM Row
REMIX: Ride x Row (90min) W Rockwell Topper 3:00 PM Ride x Row
Circuit (45min) BGC Clark 3:30 PM Row
Underground (60min) BGC Caisa 4:30 PM Ride
Resistance (60min) Rockwell Luigi 4:30 PM Ride