Mon6.24 Tue6.25 Wed6.26 Thu6.27 Fri6.28 Sat6.29 Sun6.30
Finesse (45min) Niña 11:15 AM Row
Exchange (60min) Ting 12:15 PM Ride
Circuit (45min) Niña 12:30 PM Row
Finesse Advanced: Time Trial Cherry 6:00 PM Row
Underground (45min) Monica 6:15 PM Ride
Finesse (45min) Cherry 7:15 PM Row
Resistance Plus (60min) Clark 7:30 PM Ride
Circuit: Rings (45 mins) Cherry 8:30 PM Row
 
REMIX: Row x Rings (90min) B 8:30 AM Row x Realign
Resistance (60min) Clark 9:30 AM Ride
Realign: Vinsaya Yoga Les G 10:30 AM
Underground (45min) Dani 12:15 PM Ride
Finesse Advanced (45min) Les G 12:30 PM Row
Finesse (45min) Emil 6:00 PM Row
Exchange (60min) Ed 6:00 PM Ride
Finesse Advanced (45min) Emil 7:15 PM Row
Resistance (60min) Topper 7:30 PM Ride
Circuit (45min) W Emil 8:30 PM Row
 
Exchange (60min) Ting 7:00 AM Ride
Finesse: Core Yael 7:30 AM Row
Resistance Plus (60min) Ting 9:30 AM Ride
Realign: Refine (60min) Asha 9:45 AM Realign
Finesse Advanced (45min) W Asha 11:15 AM Row
Resistance (45min) Viella 12:15 PM Ride
Circuit (45min) Asha 12:30 PM Row
Finesse (45min) W Clark 6:00 PM Row
Underground (45min) Caisa 6:15 PM Ride
Realign: Move (60min) Clark 7:15 PM Realign
Resistance (60min) Gianna 7:30 PM Ride
Circuit (45min) Clark 8:30 PM Row
Underground (45min) Luigi 8:50 PM Ride
 
Resistance Plus (60min) Clark 8:30 AM Ride
Finesse (45min) Clark 10:00 AM Row
Finesse (45min) Berns 11:15 AM Row
Exchange (60min) Ting 12:15 PM Ride
Finesse Advanced (45min) Berns 12:30 PM Row
Finesse: Legs and Glutes W Yael 6:00 PM Row
Underground (45min) Luigi 6:15 PM Ride
Finesse Advanced (45min) W Yael 7:15 PM Row
Resistance (60min) Anna 7:30 PM Ride
Circuit (45min) Yael 8:30 PM Row
 
Exchange (60min) Jana 7:00 AM Ride
Finesse: Legs and Glutes Yael 7:30 AM Row
Resistance (60min) Ting 9:30 AM Ride
Finesse Advanced (45min) Asha 11:15 AM Row
Underground (45min) Monica 12:15 PM Ride
Circuit (45min) W Asha 12:30 PM Row
Finesse (45min) W B 6:00 PM Row
Underground (45min) Reg 6:15 PM Ride
Crew (45min) B 7:15 PM Row
Resistance (60min) Dana 7:30 PM Ride
 
Finesse Advanced (45min) Lester L 8:45 AM Row
Circuit (45min) Lester L 10:00 AM Row
Resistance Plus (60min) Crystalle 10:30 AM Ride
Finesse (45min) Topper 11:15 AM Row
Finesse Advanced (45min) Topper 12:30 PM Row
Finesse (45min) Tinoy 2:15 PM Row
Resistance (45min) Topper 2:30 PM Ride
Crew (45min) Tinoy 3:30 PM Row
Underground (60min) Reg 4:30 PM Ride
 
Exchange (90min) Ting 8:30 AM Ride
Finesse: RINGS Crystalle 8:45 AM Row
Circuit: RINGS Crystalle 10:00 AM Row
Resistance (60min) Anna 10:45 AM Ride
Finesse (45min) Cherry 11:15 AM Row
Finesse Advanced (45min) Cherry 12:30 PM Row
Finesse (45min) B 2:15 PM Row
REMIX: Row x Rings (90min) B 3:30 PM Row x Realign
Underground (60min) Bernice 4:30 PM Ride